דו ראשי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/05/2002 | 12:29 | מאת: אסף

שלום רב . איך אפשר לפתח את הדו ראשי בצורה אופטימלית - מהם התרגילים המומלצים ? תודה .

21/05/2002 | 14:22 | מאת: ירון פישר

דו ראשי זרועי או ירכי? טוב, נניח שזרועי: כיפופי ידיים עם "איזי בר" בעמידה, עם אחיזה ברוחב משתנה. כיפופי ידיים עם משקולויות בשכיבה, או ישיבה בזוית 60 מעלות בערך, עם סופינציה. כיפופי ידיים עם מוט ישר בעמידה כיפופי ידיים עם מוט ישר כאשר כף היד פונה לרצפה , פטישים עם משקוליות פטישים של ת'ור כיפופי ידיים עם קרוס כייבל בעמידה התעייפתי..... חלק מהתרגילים כאן מיועדים לחיזוק של המפרק הרדיו אולנרי, שזה חשוב מאוד בפיתוח כוח של השריר הדו ראשי זרועי.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה