ריצת בוקר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/05/2002 | 18:58 | מאת: קרן

שלום ירון, בשבועיים האחרונים החלטתי להתחיל לרוץ מוקדם בבוקר במקום בערב. אני אוכלת ב 5 וחצי בבוקר פרוסת לחם שיפון ללא שמרים עם חצי כפית טחינה וכוס נס קפה ללא חלב עם סוכרזית, וכחצי שעה אחרי זה אני מתחילה בריצה של כ -45 דקות. לקראת סוף הריצה אני מרגישה ממש תשושה, שכבר אין לי כוח, ואני לא רצה מאוד מהר- בערך 8 קמ"ש. כשהייתי רצה בערב , היה לי יותר כוח. אני מניחה שאולי זה קשור במה שאני אוכלת. אין לי אפשרות לאכול פסטה 4 שעות לפני כמו שהייתי עושה לקראת אימון של ערב, וחצי שעה לפני זה כבד מדי. האם תוכל להמליץ לי מה לאכול לפני הריצה? אני רוצה להמשיך לרוץ בבוקר, זה יותר נוח לי. ועוד שאלה- מה קורה אם רצים על קיבה ריקה? תודה רבה

19/05/2002 | 23:54 | מאת: יפעת

רק דבר קטן, אני אישית הרבה יותר עייפה בבוקר ואיזה אימון שלא אעשה, בבוקר הוא יוצא לי מצ'וקמק. לא משנה מה אני אוכלת... יכול להיות שיש אנשים שצריכים מספר שעות עד שהמערכת תתחמם...

20/05/2002 | 07:27 | מאת: ירון פישר

תתעוררי קודם, ותאכלי יותר. אני יכול לחשוב גם על אנרגיה יותר זמינה - בננה למשל.

20/05/2002 | 13:07 | מאת: קרן

תודה על העיצה, חשבתי על לאכול בננה אבל קראתי שרצוי לאכול משהו עם ערך גליקמי נמוך, כמו פסטה למשל. פרי זה לא "מכת סוכר" לגוף? אני לא ארגיש עייפה כבר באמצע הריצה? מה דעתך על כמות קטנה של פסטה בלי כלום (בוס בערך), לא מפריע לי לאכול בבוקר פסטה. רק לא נראה לי שאני אוכל לקום עוד יותר מוקדם, אני גם צריכה לישון :-))) תודה רבה על ההתיחסות

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה