הורדת שומן באגן ובירכיים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/05/2002 | 16:12 | מאת: מייק

שלום שמי מייק. אני מרבה לעסוק בפעילות גופנית כול יום משחק טניס או רץ כחצי שעה. אני שמן אולם זה לא משפיע על כושרי כלומר אני מהיר ובעל סיבולת גבוהה. יש לי ירכיים וישבן מלאי שומן ואני מעוניין להוריד את השומן. מה אני יכול לעשות בנוסף למה שאני כבר עושה (אני אוכל בריא)? בתודה מראש מייק

18/05/2002 | 17:53 | מאת: אביטל

השילוב של דיאטה ופעילות גופנית אמורה לעזור לך מהתיאור שלך יש פעילות גופנית (אולי כדאי קצת יותר ?) השאלה היא מה בקשר לתזונה. מה זה בדיוק "אוכל בריא". תפרט קצת יותר מהבחינה הזאת. ובנוסף כדאי גם גיל, גובה ומשקל

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה