אימון וכושר גופני

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/05/2002 | 23:59 | מאת: אלכס

שלוס רב אני רוצה להוריד שומן מירכיים ומהבטן שהופיעו לאחר לידה. אנא תמליץ לי תרגילים. בתודה מראש .

16/05/2002 | 07:38 | מאת: Eyal

Hello Alex! In two words: Aerobic Exercise

16/05/2002 | 11:00 | מאת: ולרי

אני ממליץ לפעול בשני הכיוונים: לשרוף שומן ולבנות שרירים שיעצבו את גופך (לא לבלבל עם שיערי עצוב גוף) לשריפת שומן על עומס העבודה להיות נמוך בינוני שמתאים לדופק כ 60-70% מהמירבי. באופן סובייקטיבי הרגשה בעבודה זו היא של הזעה מרובה תוך שמירת נשימה סדירה ללא נשמת. על העבודה זו להיות ממושכת יחסית (כמובן לפי מצב בריאותי) וניתן לבצעה 4-5 פעמים בשבוע. בניית שרירים תבוצע תחת הדרכה מקצועית ותאורה נושא נפרד. בתור מאמן, הגעתי לתוצואת טובות מאוד בשיטה זו.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה