מכשירי התעמלות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/05/2002 | 12:14 | מאת: גדי

שלום בזמן האחרון יש המון פרסומות למכשירים שמלבישים על הגוף והם שולחים פולסים חשמליים ומכווצים ומרפים את השרירים וכך תורמים לעיצוב חיטוב (וכתוצאה מכך גם לשריפת שומנים בניית שרירים ושיפור המראה). הסיסמה שלהם 10 דקות שימוש = 600 כפיפות בטן. נשמע מאד לא אמין, אני לא מאמין בתוצאות בלי שום מאמץ. למישהו יש משהו אחר להגיד? זה שווה משהו?

18/05/2002 | 17:47 | מאת: אביטל

כן יש מה להגיד ואמרו את זה בפורום לא מעט פעמים אז תחזור מספר עמודים אחרונית ותוכל למצוא לא מעט דיונים בנושא אתה יכול גם לעשות חיםפוש על המילה מכשירים וכדי לקצר לך - הפולסים האלה באמת עושים את הכיווץ והרפיה אבל זה אפילו לא מתקרב למידה הדרושה כי לעשות משהו ממשי עבור אדם בריא (בניגוד לאדם שזקוק לפיזיוטרפיה מסיבה כלשהיא). ולקינוח הנה מאמר בנושא: http://www.mensjournal.com/mindBody/0205/exercise_gadgets.html

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה