צלוליטיס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/05/2002 | 15:34 | מאת: אורית

ירון שלום, האם יש תרגילים מיוחדים שיכולים להעלים את הצלוליטיס באזור הישבן והיריכים האחוריות?? אני צרכה משהו יותר אינטנסיבי מהמכשירים שבחדר כושר - הם לא עוזרים. תודה, אורית.

14/05/2002 | 17:43 | מאת: יפעת

אוקיי, אז צלוליטיס זה פשוט שומן שהתיישב בצורה מכוערת על האיברים השונים... הדרך היחידה באמת להיפטר ממנו זה דרך אימון שורף שומן (אירובי) ואכילה מבוקרת. אבל, גם לבחורות רזות יש לפעמים צלוליטיס. מה לעשות שזה לפעמים פשוט תורשתי... לצערי, גם אימונים ומסת שומן נמוכה לא יכולים להבטיח לך במאת האחוזים גוף נקי לחלוטין מצלוליטיס. אם זה מעודד אותך- זו צרת רבים. או יותר נכון- רבות.

15/05/2002 | 14:11 | מאת: אורית

יפעת - תודה על התשובה! אני באמת בחורה רזה, והצלוליטיס הזה די חדש על גופי - דבר שאולי יכול להסביר את ה"היסטריה" שלי. זה מדהים איך יום בהיר אחד, אני מסתכלת על עצמי במראה ופתאום - יש לי גומות שצצו משום מקום... אני בכלל שמעתי שכל הקרמים שמוכרים במאות שקלים לא עושים כלום,אלא אם כן את יודעת על משהו שעוזר???

14/05/2002 | 18:49 | מאת: רויטל

מסאג' נמרץ יומיומי באזור, אפשר עם סבון או קרם (יש כאלה שמיועדים לזה - אני לא יודעת לגביהם), יעזור להזרים קצת דם לאזור רדום זה ולהתחיל להזיז בו משהו, אבל מן הסתם כל זה כתוספת לתזונה והתעמלות.

15/05/2002 | 14:06 | מאת: אורית

רויטל - תודה רבה - אני חושבת שזאת כזאת קללה, אני ינסה הכל!

15/05/2002 | 07:33 | מאת: ירון פישר

המכשירים יכולים לעזור בשילוב עם תכנית אימונים.... איזה תרגילים את עושה היום? באיזה עומס? איך את קובעת אותו? כמה סטים? כמה פעמים בשבוע?

15/05/2002 | 14:02 | מאת: אורית

אני מתעמלת במכון כושר 3/4 פעמים בשבוע, ויש לי שם שלושה מכשירים לאזור הישבן והיריכים. אני משתדלת לעשות לפחות 20 דקות של הליכה מהירה או אופניים בתור חימום. יש לי בעיות בברכיים, אז כאשר בנו לי תכנית אימונים, נתנו לי מעט תרגילים לגוף התחתון. אני בעיקר עובדת על משקל של 20-25 ועל 2/3 סטים בכל מכשיר, תלוי ברמת האנרגיה שלי באותו יום. אני די חדשה במכון, אז זה מתסכל שאני לא רואה שום תוצאות... יש לך תרגילים להוסיף לי? הצעות ליעול?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה