שריפת שומנים,וחיזוק המערכת הנשימתית-לב וריאה.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/05/2002 | 22:40 | מאת: מנחם

לירון שלום גילי 54,אבל אני בכושר טוב,רץ בין 45 דקות לשעה ועשר דקות לערך. בבדיקות מאמץ,שאני עורך במכון וינגייט מידי שנה,נקבע לי דופק נמוך 130 לשריפת שומנים,ודופק גבוה 150 לחיזוק המערכת הנשימתית. ריצה משתנה של מספרי הדופק,מצביעים על תוצאה של כ920 קלוריות לאחר שעה ועשר דקות. האם ניתן לשפר ביתר שאת את שריפת השומנם בגוף וחיזוק המערכת הנשימתית בזמן קצוב זה. תודה מנחם.

13/05/2002 | 07:08 | מאת: ירון פישר

אתה יכול להגביר את שריפת השומנים בשתי דרכים: לעשות אימון כח של, נאמר 20 דקות לפני הריצה או - לא לאכול פחמימות 3 - 2 שעות לפני הריצה. אם תוסיף אינטרוולים בדופק 150 אז תגביר את שריפת הקלוריות הכללית, ותשפר את הסבולת, וכן תבנה יותר מאגרי גליקוגן בשרירים.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה