דבר ההנהלה 3

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/05/2002 | 15:59 | מאת: ירון פישר

פורום נכבד, גולשים אמיצים, כנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב לגבי תפקידי כמנהל הפורום. עובדה זו גורמת לא אחת לבלבול ומפח נפש כתוצאה מצפיות לא ריאליות. אז בתמצית - מה כן? תפקידי כמנהל הפורום הוא לנהל ולווסת את הדיון, ולהוסיף חוות דעת מזווית מקצועית במקרה הצורך, וכן למחוק מטרדים. מה לא? אני לא אמור לאבחן מכאובים למיניהם באמצעות האינטרנט אני לא אמור לאבחן כושר גופני באי מייל אני לא אמור לצנזר אמונות טפלות, ומיני מרעין בישין הנכתבים בפורום מעת לעת. לא מענין אותי וגם אין לי זמן להגיב לכל ענף וזרד המתפצל מהודעה מקורית, שהגבתי עליה תשובה קונרקטית. מי שלא מסתפק בתשובתי יכול לפנות למקורות נוספים, לכתוב את דעתם לפורום או דעתו שלו, אבל אל תצפו ממני להתווכח עם כל מקור יודע דבר. ככלל, אני לא משאיר פניה ללא תגובה, אבל מעדיף שיתפתח דיון סביבה. ואין מספיק דיונים. הפורום נראה רוב הזמן כמו הכה את המומחה. למעט 2 צדיקות (תודה רויטל, אביטל) אין בכלל אינטראקציה בין הגולשים. בנוסף, אני מוכן לתת ייעוץ ולרדת לפרטים, אבל תפקידי בפירוש לא כולל מרשם מלא של תוכנית אימונים ותזונה. זה שירות שאפשר לרכוש אותו בכל חדר כושר. יש לזה שתי סיבות: כדי לרשום תוכנית אימונים מתאימה צריך לאבחן את הפציינט - ואבחון אני לא עושה דרך האינטרנט. הסיבה השניה - תתרגלו לשלם על שירות. מישהו משקיע בכם ידע וזמן, ומגיע לו תשלום. השקעה בספורט - כמוה כהשקעה ברפואה מונעת, ולטווח ארוך זו ההשקעה הזולה והטובה ביותר שאי פעם תעשו בחייכם.

12/05/2002 | 17:15 | מאת: רויטל

ירון יקירי, חוששתני שגם דבר ההנהלה 40-4 לא יעזרו, ולא בגלל שגולשינו אינם בעניין (שכחת את אבירם - נו נו נו) אלא בגלל שהם מתחלפים כל יום ואף פעם לא טורחים לבדוק אם היה פורום לפני שהם הואילו להגיע אליו... אבל נחישות זו תכונה ספורטיבית, תמשיך לנסות ובהצלחה.

12/05/2002 | 19:18 | מאת: אביטל

ירון, אני מאוד מעריכה את פועלך וסבלנותך בפורום הזה אבל האתר הזה בנוי יותר כמקום לייעוץ מקצועי של לשאול לקבל תשובה וללכת ופחות כמקום להתפתחות של קהילת אינטרנט לכן לצערי לא נראה לי שיהיה סוף למצעד הדברים שתיארת. אנשים תמיד יחפשו קיצורי דרך וארוחות חינם מאוד חבל, כי אין הרבה אנשי מקצוע שמוכנים כמוך להקדיש זמן כדי לעזור לבניית קהילה כמו שתיארת שאתה רוצה.

13/05/2002 | 06:53 | מאת: ירון פישר

אבירם, כמובן. אני מתנצל שלא הכללתי אותך ברשימת הצדיקים.

13/05/2002 | 12:43 | מאת: סנונית

ירון צר לי על אכזבתך אבל... זהו באמת פורום ייעוץ... במקומות בהם נשאלת שאלה כללית ..תחושה השפעה משהו סובייקטיבי...אפשר לפתח דיון... אבל בשאלות סקווט ...כוח ,בטן מה לאכול לפני אחרי וכו' אני חוששת שהמומחה דהיינו אתה הוא הכתובת.... ומה אנו פשוטי העם יכולים להוסיף.... אני יכולה לומר לך שאני נוהגת לפתוח את היום עם ביקור בפורום אבל לא רואה את עצמי משתלבת כמייעצת... אלא כחווה מתעמלת....

24/05/2002 | 17:34 | מאת: שחר

שלום לכם. אני מאמן,וחדש בפורום,אני מסכים עם ירון. אי אפשר לחלוטין לתת הנחיות מדויקות מבלי לראות את הפצינט הכל בגדר המלצה בלבד. מי שרוצה תשובה חד משמעית בקשר לאימונים בחדרי כושר שילך לחדר כושר ויתיעץ עם מדריך מוסמך.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה