כאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/05/2002 | 19:28 | מאת: sapir

שלום, אני בן 27 ומצב כושרי ובראיותי תקין ,ושנים רבות כבר עוסק בפעילות גופנית מגוונת כגון :כדורסל,הליכה מהירה ..אולם ישנה בעייה שמחמירה ותופעה (אם אפשר לכנות זאת) שחוזרת על עצמה בכל פעם שאני מבצע הליכה מהירה או ריצה אפילו קלה גם כשאני עושה חימום קל לפני כן. מה שקורה זה שלאחר מספר דקות אני חווה כאבי תופת ב"עצם" הרגל ממש מתחת לברך ועד הקרסול(ולא בשריר האחורי) ותמיד כאבים שגורמים לי להאט את ההליכה או לנוח כי אינני יכול להמשיך מרוב עוצמת הכאב בשתי הרגליים. אם כן מה הבעייה ? אני יכול להוסיף שאני סובל מפלטפוס בכפות הרגליים .

11/05/2002 | 13:11 | מאת: ירון פישר

המנדט של הפורום לא כולל איבחון פתולוגי דרך האינטרנט. יש כאבים? גש לרופא. כל זמן שיש כאבים אל תבצע פעילות הגורמת כאב.

12/05/2002 | 14:26 | מאת: רויטל

ספיר, מנסיון אישי (לצערי כי רב) הכאב הזה מורה על שברי מאמץ בעצם השוק. אתה צריך להפסיק לחלוטין התעמלות מסוג זו (שחייה למשל אפשר, אני חושבת) לאיזה 3 חודשים ואז זה מתחיל לעבור - אח"כ אתה צריך להסיק מסקנות ולשנות משהו באימון שלך כדי שזה לא יחזור שוב. לי זה קרה לפני כ - 5 שנים ועבר ללא זכר. האבחון נעשה ע"י מיפוי עצמות. תרגיש טוב.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה