מה להוסיף להליכה יום יומית???.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/05/2002 | 11:41 | מאת: סופיא

אני בת 23 ונשואה עכשיו אני אחרי לידה כ9 חודשים הצלחתי להוריד 10 כ"ג עד עכשיו דרך תוכנית אוכל מסודרת בלי מתוק וגאזים והולכת על ההליכון כשעה אני רוצה לשאול האם מספיק ללכת כל יום שעה ואיזה תרגלילים צריך להוסיף (תרגלי כוח, אירובי או........???????? והאם ההליכון טוב יותר מההליכה הרגילה.שאתה יודע בערך את הזמן והקלוריות נכונות לגבי כל בני אדם???....ואם עלי להגביר את משך ההליכה או לתרגל תרגלים שונים.. אני רוצה תשובה מהירה ומודה לכם מאודדדדדד.........

09/05/2002 | 14:10 | מאת: ירון פישר

צ"ל תרגילי כח לשרירים הגדולים בגוף (רגלים, גב) . ההליכון פחות יעיל מהליכה בחוץ, אבל הרבה יותר טוב מכלום. אני לא יודע מה קצב חילוף החומרים שלך, אפשר לבדוק את זה במעבדה אבל זה בזבוז זמן, כי ממילא את לא יכולה למדוד בדיוק כמה קלוריות את אוכלת. תגבירי את קצב ההליכה = האימון צריך להיות קצר יחסית ואינטנסיבי.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה