תודה ירון.. ובכל זאת...

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/05/2002 | 10:54 | מאת: רוני

ירון יקר... הפנית אותי לאתר של רמב"ם בהתייחס לשאלתי באם יש אתר בעברית לגבי מושגים הקשורים לתרגילי כושר. ובכן,אני מאד מודה לך על כך... אולם, בכדי לחדד את שאלתי ,כתבתי לך שאני מתחילה ללמוד בוינגייט הדרכת חדרי כושר, ולשם כך עלי לעבור איזשהו מבחן עיוני ומעשי. רציתי קצת יותר מידע לגבי מושגים כמו: "סקוואט",שמות קבוצות שרירים שמופעלים בזמן אימון, בכדי שאוכל יותר טוב לדעת לתאר באופן מילולי את התרגול המעשי. זהו. מקווה שתוכל לעזור לי בזה המון תודה:-)

09/05/2002 | 14:05 | מאת: ירון פישר

כן, אבל בעברית אין כמעט חומר בווב. גשי לספריה של וינגייט ועייני בספרי פיזיולוגיה (הגוף ותפקודו) וספרים המתארים תרגילים - (כח הגוף של מיכה קניץ).

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה