רכיבה על אופניים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/05/2002 | 14:30 | מאת: שלי

אם מישהו יכול לענות לי אני ישמח מאוד : האם רכיבה על אופניים בצורה רצינית במשך שעתיים ביום - כל יום "שורפת" קלוריות ומורידה במשקל ? אם כן איך כמה ולמה ?

07/05/2002 | 17:22 | מאת: אבירם

שורפת ועוד איך...... כמה? זה תלוי בהרבה גורמים, באופן כללי קצת פחות מבריצה אבל יותר מבהליכה (לדוגמא חברה שלי שורפת 100 קלוריות כל 20 דקות של רכיבה (לפי פולר) למה? כי זאת פעילות אירובית לכל דבר, אספקה מוגברת של חמצן יותר דם לשרירים וכל וכל עצה, אם את רוכבת ורוצה להיות כמה שיותר יעילה כדאי לך לרכב בקצב סיבובי רגלים של90 סיבובים לדקה, כך תעבדי יותר על סבולת לב ריאה ופחות על כח רגליים איך למדוד? תקראי את מה שעניתי לחנה בקשר לספינינג ובעיות ברכיים. רכיבה נעימה ובטוחה (קסדה יש לך?) אשמח לענות לעוד שאלות אבירם

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה