פרונט סקוואט פיסוק רחב

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/05/2002 | 11:29 | מאת: רויטל

הי ירון, כשעשיתי במכון את הפספ"ר (ראה נושא הודעה) בא אליי בחור, לטענתו רקדם בלט לשעבר, ואמר וזה הורס את הגב לעשות סקוואט עם פיסוק רחב (אצבעות כלפי חוץ, לא קדימה), משקל עם החזה - כלפי מטה, והוצאת ישבן החוצה. הוא אמר שהישבן צריך להיות מוכנס פנימה כשיורדים - ואז גם מאמצים יותר טוב את שריר הישבן. האמת, ככה נהגתי לעשות פספ"ר בשיעורי עיצוב בזמנו. אז איך עושים ? תודה מראש.

07/05/2002 | 14:36 | מאת: ירון פישר

כמו שאמרתי. אני לא בוטח בבחורים שרוקדים בלט (טוב נו, חוץ מבילי אליוט). חוצמזה - איך מבדילין בין אדם היודע דבר בתחום, לבין אדם שלא פוגע? מבקשין הסבר שיניח את דעתך. בפעם הבאה שתפגשו תשאלי אותו "למה" (זה הורס את הגב). נ.ב אם לא מוציאים את הישבן החוצה הדגש עובר למקרבי הירך. זה בסדר, אבל בזבוז זמן (כי אנחנו רוצים שרירים גדולים בפעולה).

07/05/2002 | 15:25 | מאת: רויטל

אוקיי. אגב, שאלתי למה וההסבר שלו היה שנוצר הרבה לחץ על קשת הגב התחתון.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה