מידע על אתרים בעברית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/05/2002 | 10:27 | מאת: רוני

אני בת 43 ,מתאמנת בחדר כושר בקביעות,ועתידה ללמוד הדרכת כושר בוינגייט בחודש הבא. רציתי לדעת, אם ישנם אתרים בעברית שיכולים לסייע לי בהבנת המושגים הקשורים לאימון בחדר כושר,ובכלל. שאהיה קצת יותר מוכנה למבחן הקבלה המעשי והתאורטי. מודה לך על תשובתך.

07/05/2002 | 14:23 | מאת: ירון פישר

אתרים בעברית? , ג'יזזז , מממ, שאפשר לסמוך עליהם? אני לא יכול לחשוב על משהו כזה, אבל אשתדל להתעדכן. בהצלחה בלימודים! פורום, אתם יכולים למקד אותי? אני אבדוק את ההמלצות שלכם, זה יחסוך לי זמן חיפוש.

07/05/2002 | 17:23 | מאת: אבירם

אתר טוב בפזיולגיה של המאמץ adrenalin.org

08/05/2002 | 07:55 | מאת: ירון פישר

08/05/2002 | 15:57 | מאת: גלעד ק

http://www.gym4all.com/main.html?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה