חזרתי!!!

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/05/2002 | 15:18 | מאת: אבירם

כמו שהבטחתי , חוויות מאליפות ישראל בחצי איש הברזל... אחרי 4 חודשים של אימנים אינטנסיביים לקראת התחרות המפרכת הזאת (1.9 ק"מ שחייה, 90ק"מ אופניים, ו21.1 ק"מ ריצה והכל ברצף בלי שום מנוחה) הגיע רגע האמת, ביום שישי הגעתי לקיבוץ מעגן עם חברתי מצויד באופניים, נעליים, משקפת וכל מה שצריך(הרשימה עוד ארוכה) לאחר שקיבלתי את הצ,יפ למדידת הזמנים בחנתי קצת את המסלול לשטח ההחלפה שמעתי את התדריך אכלתי ארוחת פסטה(אחרי יומיים שאני מפרק כל פחמימה באיזור)(ירון,בטח שעשיתי פיצוי יתר)וניסיתי לשון,לא יודע איך נרדמתי אבל ב4 בבוקר יום שבת מצלצל השעון ואני קם רושם את המספרים על הידיים והרגליים ויוצא לשטח, מכין את כל הציוד כדי לחסוך כמה שיותר זמן בין המיקצים,5:30 בבוקר ירית הזינוק! אני ועוד 41 אנשי ונשות ברזל מזנקים למים הקרים(22 מעלות) ומתחילם לשחות,אחרי קצת יותר מחצי שעה יצאתי מהמים רצתי לאופניים והתחלתי מדווש 90 ק"מ במהירות ממוצעת של33 קמ"ש סימתי את הרכיבה אחרי שעתים ו45 דקות ויצאתי לרוץ חצי מרתון 21.1 ק"מ את חצי המרתון סימתי בשעה וחצי (4.20 לק"מ ,קצת פחות מ15 קמ"ש ממוצע) סימתי את התחרות אחרי ארבע שעות וחמישים ושמונה שניות(לא רע לפעם ראשונה) מקום 10 כללי ומקום ראשון בקטגוריה(בוגרים עד 24) שמח וטוב לב חזרתי למלון תפעות הלוואי היחידות הן ארבע ראשי תפוס אבל מה זה לעומת אופריה מטורפת בקו בסיום של תחרות כ"כ ארוכה שמלמדת אותך כ"כ הרבה על עצמך מומלץ מאוד (תתחילו בטריאתלון ספרינט ותראו איך תתמכרו) למעונינים ללמוד עוד על הענף www.shvoong.co.il

06/05/2002 | 15:24 | מאת: אבירם

התוצאה לא נרשמה כמו שצריך : ארבע שעות חמישים ושמונה דקות וחמישים ואחת שניות

07/05/2002 | 06:54 | מאת: ירון פישר

סחתיש ! קבל ח"ח ענקי.

06/05/2002 | 16:04 | מאת: רויטל

כ-ל ה-כ-ב-ו-ד !!! למי ששכח, אבירם הוא הוכחה לכח-רצון: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=61&i=26356&t=26309 ישר כוח.

07/05/2002 | 09:35 | מאת: סנונית

כל הכבוד... אגב החברה גם השתתפה או שהיתה לך מעודדת צמודה ? התחרות זהה לנשים וגברים ?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה