חזרה לכושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/05/2002 | 21:34 | מאת: אילי

שלום לך ירון. אני בן 62 . לפני שנה וחצי בערך עברתי אוטם עם נזק קטן לשריר. עד לאירוע הייתי מתאמן בחדר כושר בעיקר משקולות חופשיים , ובתחום האירובי צעדתי כל יום כ-10 ק"מ ופעמיים בשבוע 16 ק"מ . נוטל תרופות ליצוב לחץ הדם ושמירה על דופק מתון. מרגיש מצויין . לדעת הקרדיולוג שלי מצבי גם כך . ברצוני לחזור לפעילות וכושר ברמה סבירה לגילי למרות שתמיד כושרי היה הרבה מעל לגילי . אני משתמש ב-פולר למעקב אחרי הדופק . אשמח לקבל מימך חוות דעת ותכנית אימון. תודה רבה להתיחסותך לבקשתי אילי

06/05/2002 | 07:24 | מאת: ירון פישר

לגבי כושר נראה לי שאתה בענינים, אבל מה עם תזונה? אימונים - ספליט של 4 ימים בשבוע = חלוקה ל 3 קבוצות שרירים באימון: חזה, גב, זרועות = אימון א רגלים כתפיים , בטן = אימון ב אימון א' ימים אי זוגיים, אימון ב' ימים זוגיים. חימום = 8 דקות הליכה דופק בינוני (התייעץ עם הקרדיולוג לגבי תחום עבודה) אח"כ 4 סטים לכל קבוצה בעומס של 15 - 18 חזרות. לא לבצע תרגילים בשכיבה, לא להחזיק אויר בחזה בזמן מאמץ. לבסוף הליכה למשך 30 דקות. אתה יכול ללכת יותר - ולמשך יותר זמן פעמיים נוספות בשבוע.

16/05/2002 | 13:16 | מאת: בלקו

שלום לך ירון ותודה רבה על תשובתך. מבטיח שאמלא כל מה שהצעת לי . אשמח לקבל ממך גם חוות דעת או תפריט תזונה . אגב , התאבון שלי לא רע !!! ושוב תודה רבה . בלקו .

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה