כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/05/2002 | 20:12 | מאת: דנה

החלטתי בשעה טובה לקחת את עצמי בידים והתחיל ללכת. היום - הלכתי 15 דקות בלבד. מחר אני מתכוונת להוסיף 5 דקות וכך הלאה. שאלתי - מתי ההליכה נעשית אפקטיבית ומתחילה לעזור בדיאטה. כלומר: לאחר איזה זמן (ימים, שבועות או חודשים) ניתן להרגיש שזה עוזר לי לרזות?

06/05/2002 | 07:01 | מאת: ירון פישר

לבריאות זה עוזר מהיום הראשון. להרזיה זה תלוי בעוד כמה גורמים (אינטנסיביות האימון, כמות הקלוריות שאת אוכלת)... הרזיה זה ענין מאוד פשוט = מוציאים יותר אנרגיה ממה שמכניסים. זה חייב לעבוד.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה