חישוב קלוריות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/05/2002 | 15:06 | מאת: משה

רכשתי לאחרונה מכשיר ריצה גדול (נורדיטרק של איקון) , בתצוגה מופיעה המהירות , שיפוע , מרחק וקלוריות . אלא שאין כל התיחסות למשקל . האם המשקל אינו מהווה פונקציה בחישוב איבוד הקלוריות ? במידה וכן איך אפשר לחשב זאת ? אני שוקל 82 ק"ג ואני בן 35 . תודה .

05/05/2002 | 17:49 | מאת: ירון פישר

כן, ריצה זו פעילות תלויית משקל. אני אעשה מאמץ למצוא את הנוסחה מתחת להררי הניירת בממ"ד. להזכירך, אני מסתייג מהנסיון למדוד את תצרוכת הקלוריות, פשוט משום שבאופן מעשי אין שום אפשרות למדוד כמה קלוריות אתה אוכל. אז מה לעשות עם הנתונם בתצוגה? השתמש בהם למדידה יחסית של ההתקדמות שלך.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה