אימון מוגבר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/05/2002 | 10:17 | מאת: me

לפני כחודש התחלתי להתאמן באינטנסיביות- 6 פעמים בשבוע -אירובי, הליכות, בטן וכד' כאשר לפני כן לא עסקתי בפעילות גופנית כלל. אבל באותה תקופה, קיבלתי מחזור מוקדם מהרגיל בעודי נוטלת גלולות(באופן סדיר ללא פספוס), כלומר עדיין לא סיימתי את חפיסת הגלולות וקיבלתי מחזור (וזו לא תופעה נורמלית). רופא הנשים של י אמר שייתכן מאוד שזה נובע מאימון מוגבר ומדיאטה. אני גם משלבת דיאטה אך מאוזנת. האם הוא צודק?

05/05/2002 | 14:32 | מאת: ירון פישר

שאלה מעניינת. אנסה לברר.

05/05/2002 | 15:36 | מאת: me

05/05/2002 | 17:46 | מאת: רויטל

אם אפשר לשאול, בת כמה את ? היית בהריון בעבר ? יש סימפטומים נוספים (כאבים למשל) ? בכמה ימים הקדים המחזור והאם הדימום היה כשל וסתות קודמים ? כמה זמן את עם הגלולות/האם החלפת לאחרונה ? ושאלה אחרונה - מכלום (0) פעילות עברת מייד לכל כך הרבה ? איך את עומדת בזה ? מצטערת על החיטוט. אולי אוכל לעזור גם אני עם תשובה.

06/05/2002 | 09:49 | מאת: me

היי רויטל, אשמח אם תוכלי לעזור. אני בת 25, ללא הריונות בעבר, היו כאבי בטן של מחזור . המחזור הקדים ב- 10-11 יום, (הייתי 8 גלולות לפני תום החפיסה), הדימום היה קצת יותר ארוך וקצת יותר קרוש, אני עם גלולות 4 חודשים, לא החלפתי אותן ובחודשים שקדמו לאימונים לא היתה לי כלל בעיה, לא היה דימום בין ויסתי והכל היה חלק. יש לי הסטוריה של מחזור לא סדיר ,אבל זו לא הסיבה שהתחלתי עם גלולות. אני משלבת גם דיאטה מאוזנת בפיקוח דיאטנית,כך שגם עם זה לא אמורה להיות בעיה, גובהי 168 משקלי כעת 58. המטרה לרדת ל-53 . זהו בערך. אשמח אם תתני לי איזו שהיא תשובה כי אף אחד לא ממש יודע איך לעזור לי. תסכימי איתי שזה מוזר. לשאלתך האחרונה, תמיד התאמנתי עוד בתקופה שהייתי סטודנטית, אבל כשהתחלתי לעבוד לפני חצי שנה לא היה לי זמן לזה כ"כ. כעת נרשמתי לסטודיו C ואני מרגישה נהדר כך שהחלטתי להאיץ את הירידה במשקל ע"י הליכות, אירובי והתעמלות עם קלטות.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה