האם אפשר לרזות ללא ספורט

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/05/2002 | 18:35 | מאת: חגית

אני עושה דיאטה בלי ספורט. האם אפשר לרזות כך? אני בת 50.

02/05/2002 | 08:31 | מאת: ירון פישר

אי אפשר. הרזיה היא הגדלת היחס שריר שומן, ובגילך יש פחת ספונטני של מסת השריר (וגם של מסת העצם). כדי לשמר את מסת השריר חייבים לבצע פעילות גופנית.

04/05/2002 | 10:41 | מאת: ד"ר יואב

כן , בהחלט אפשר אבל עם הגיל העליה בגיל זה יכול להיות יותר איטי ויותר מסוכן. פשוט לאכול פחות מהצריכה הגופנית ולהתמיד בזה גם בתקופות די ארוכות של עצירה בירידה. בנוסף , צריך לזכור שלפחות בהתחלה חלק ניכר מהירידה במקשל בא מאבדן רקמת שריר ורק אחר כך מאבדים יותר ויותר שומן. זה מה יש!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה