שאלה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/05/2002 | 18:34 | מאת: דנית

אני רוצה להוריד במשקל 15 קילו. אם אני אלך כל יום 30 דקות הליכה מהירה - אצליח להוריד במשקל? (בלי דיאטה- אבל תזונה מאוזנת)

02/05/2002 | 08:29 | מאת: ירון פישר

לפני הכל אני רוצה להבהיר ש"דיאטה" זה כל מה שאנחנו אוכלים או שותים. כלומר לאכול טירמיסו כל היום, כל יום זו גם "דיאטה" (הנזק בדיאטה הזו מקביל לנזק של דיאטת מלפפונים). הבהרה נוספת - אני מייצג גישה של דיאטה רגועה מאוד בהיבט של הגבלת כמות הקלוריות. במילים אחרות - צריך לאכול פחות, אבל בשום פנים ואופן לא להישאר רעבים. ובמילים עוד יותר אחרות : דיאטת רעב = השמנה בטווח ארוך!!! אז בהנחה שהדיאטה מאוזנת ורגועה, ואת הולכת 3-4 פעמים בשבוע את תרדי במשקל, אבל (וזה הרבה יותר חשוב) תרדי באחוזי השומן.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה