הלו צריך פה עזרה !!

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/05/2002 | 12:52 | מאת: מיקי

שוב שלום ירון בבקשה תעזור לי. אני צועדת 4 פעמים בשבוע כ 40 דקות במהירות לשריפת שומנים. בזמן האחרון כשאני צועדת כואב לי הצד של הבטן כאב כזה עז שאני חייבת להפסיק לצעוד. כבר אמרת לי שזה או שתיה מרובה לפני הצעידה או שאני מעלה דופק מהר מידי . אז ככה זה לא זה ולא זה כי אני לא שותה כלל לפני צעידה וזה לא דופק כי לפעמים זה קורה אחרי 20 או 30 דקות של צעידה. הרמז היחיד שיש לי זה שזה קורה לפעמים אם אני מדברת תוך כדי הליכה. אני ממש אודה לך אם יש לך פתרון כי ממש חבל עד שחזרתי לעשות קצת כושר אני מתחילה להתייאש. ביי

01/05/2002 | 14:22 | מאת: רויטל

מיקי, באיזה צד כואב ? אם זה ימין באמצע הבטן ומעלה - כדאי לך לעשות בדיקות דם לתפקודי כבד. אם זה ימין או שמאל בחלק התחתון של הבטן/מקרין לגב - לבדוק תפקודי כלייה. אם זה בטן תחתונה - רופא נשים. אלא אם יש לך גזים - זה גם קורה לפעמים כשהם תקועים. בכל מקרה כדאי לבדוק ולא להזניח. אם זה כלום סבבה אבל אם לא - יפה שעה אחת קודם. תרגישי טוב.

01/05/2002 | 19:21 | מאת: מיקי

תודה רויטל אני התכוונתי שכואב לי רק בזמן צעידה וכשאני מפסיקה לצעוד הכאב מפסיק. אני זוכרת שזה היה קורה לי בשעורי התעמלות ממש כשהיתי ילדה . מה שהינו קוראים " נתפס לי הצד" יש לך עוד רעיון? תןדה

02/05/2002 | 08:39 | מאת: ירון פישר

הכל בסדר?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה