שאלה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/05/2002 | 10:15 | מאת: עמית

קראתי שאתה יועץ לתזונה. אני צריכה יעוץ אני בת 46 שהעלת 15 קילו בשנתיים האחרונות. איך מורידים הכי מהר בשילוב של הליכה? אין לי כוח להוריד קילו בשבועיים.

01/05/2002 | 12:05 | מאת: ירון פישר

גם אם אין לך סבלנות, עדיין אין לך ברירה. ירידה במשקל של למעלה מק"ג בשבועיים היא בדרך כלל אינדיקציה לפחת במסת השריר, מה שיגרום בעתיד לעליה מהירה במשקל גדל והולך..... זאת טעות חמורה. ובכלל כדאי שתאמצי אינדיקטור בריאותי \ חיטובי שונה = ירידה בהיקפים ולא במשקל. במקום להישקל, מה דעתך לרדת מספר במכנסים כל חודש?

02/05/2002 | 19:51 | מאת: ירון(מנהל הפרום)

הולך כל יום מסביב לישוב הוא לעיר 2 ואז זה יעזור!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה