דיאטה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/05/2002 | 10:09 | מאת: נטע

אני צריכה להוריד 10 קילו. אם אני אתחיל ללכת ברגל כל יום 30 דקות - הליכה מהירה ואשמור על תזונה מאוזנת (לא דיאטה) - האם ניתן לרדת במשקל רק מהליכה יומיומית?

02/05/2002 | 08:55 | מאת: ירון פישר

איך הגעת למסקנה שאת צריכה להוריד 10 קג? נניח שמשקלך כיום 60 קג ותכולת השומן בגופך 33% ואת בשנות ה 30 שלך. כדי להגיע לאחוז שומן בריא את צריכה להיות באיזור 25% שומן בערך. כלומר את צריכה להפחית ממשקלך 5 קג בלבד, בתנאי שהם שומן טהור. בנתונים שציינתי - ירידה של 10 קג שומן משמעותה 8% שומן בגוף, שזה אחוז שומן של בודי בילדר , בתחרות, של גברים. זה אחוז שומן ממש לא בריא בשבילך. אז לגבי השאלה שלך - ראי את תשובתי ל - דנית אם אינני טועה, אבל חשוב היה לי להדגיש את הציפיות הלא ריאליות, והקריטריונים המוטעים המשמשים את רוב האוכלוסיה. שורה תחתונה - : "משקל" - אאוט , "אחוז שומן" - אין.

02/05/2002 | 10:13 | מאת: נטע

אני שוקלת 80. אני בשנות ה-40 שלי גובהי 1.70 ולפי כל טבלה אני צריכה להוריד 10 קילו. אני שואלת שוב - אם אני אלך כל יום 30 דקות הליכה מהירה ותזונה מאוזנת - האם ארד במשקל ללא דיאטה?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה