משהו נגד דיכאוון ולשיפור הכושר במבוגרים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/04/2002 | 16:23 | מאת: זקן מזדקן

שלום ירון, אני בן 46, הייתי רזה כל חיי, אך ב-5-10 השנים האחרונות עליתי כ-10 ק"ג. מעולם לא הייתה לי גישה לאימוני כושר ולמעשה זה התחום היחידי בחיים בו מעולם לא הצלחתי להתמיד. בשנים שמדובר בהן גם התגלתה אצלי תת-פעילות של בלוטת התריס ודיכאון בתגובה לאירועי חיים קשים. האם תוכל להציע איזו שהיא פעילות מינימאלית שאוכל להתמיד בה כדי להרגיש קצת יותר טוב מבחינה נפשית וגם להתחיל לשמור על כושר ולרזות, כי זה ממש מסוכן בגילי (שני הוריי נפטרו מהתקפי לב וגם לי יש רמת שומנים גבוהה בדם, מה שמעמיד אותי בסיכון גבוה). אדגיש כי אני זקוק לפעילות התחתלתית, מינימום שבמינימום, כי הכושר שלי הוא על הפנים, כל פעילות גורמת לי להתנשף ומשהו באמת מינמיאלי שיותאם גם לכך שעד כה לא הצלחתי להתמיד. תודה מראש וברכות לרגל ניהול האתר.

01/05/2002 | 09:05 | מאת: ירון פישר

הליכה. הכי טוב בחוץ, אם אתה לא רגיש לאקלים. תתחיל מ 20 דקות שלוש פעמים בשבוע - הכי מהר שאתה יכול. כל אימון חמישי תוסיף 2 דקות. דבר איתי שוב כשתגיע ל 30 דקות.

01/05/2002 | 10:07 | מאת: יפית

אתה לא זקן בכלל. תתעודד. בגיל 46 אתה יכול להיות בשיא שלך.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה