שלום ירון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/04/2002 | 10:37 | מאת: ליאת

שמתי לב שבתשובותיך לאנשים שרוצים לרדת במשקל אתה ממליץ לאכול כמה שפחות עמילן. סתם מתוך סקרנות רציתי לדעת למה. ושאלה נוספת - מהי הדרך הכי טובה להצרת הקף ירכיים? המון המון תודה

30/04/2002 | 10:47 | מאת: ירון פישר

לעמילנים יש ערך גליקמי גבוה (עליה מהירה מאוד ברמת הסוכר בדם). תפו"א, תירס, אורז, הם בעלי תכולה גבוהה מאוד של פחמימות ביחס למשקלם. הצרת ירכיים - ספורט (הליכה מהירה, ריצה, אימוני כח), ודיאטה (הרבה ארוחות קטנות, מעט עמילן, שומן מוגבל, הרבה מים, איזון בין חלבון לפחמימות בכל ארוחה).

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה