סנונית?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/04/2002 | 07:03 | מאת: ירון פישר

נווווו ???? מיטב הכותבים כאן שינסו מתניים וגייסו את כל הנוירונים שלהם כדי לייעץ לך בענין יום הרייס, ואנחנו מתים לדעת איך היה?

30/04/2002 | 10:05 | מאת: סנונית

יקיריי היה מדהים... מבחינת מבנה השיעור הוא נראה פחות או יותר כמו שאבירם תיאר רק שקטע העליות היה הרבה יותר דומיננטי... וספרינטים שולבו מדי פעם..... מבחינת דופק...דבר ראשון כל אחד חויב לבוא עם מד דופק כך שעוד לפני שעלינו על האופנים נמדד מעין דופק במנוחה נשאל גיל ולכל אחד נרשמו 80% ,מינימום, recovery.... היתה אווירה קרנבלית... מוסיקה טובה ומשרוקיות...אבל (תמיד יש אבל) מבחינת מיצוי הרגשתי שיכולתי לתת יותר כל קטע הרכיבה היה 90 ד"ק אח"כ 15 ד"ק של התאוששות ועוד... ו15 שעה של הורדת דופק....כיוון שנערכתי לקריעה אמיתית יותר מ-20 ד"ק ירדתי מ-80% (שמרתי כוח) .... ככה שבסוף נשארתי עם יותר כוח ממה שציפיתי בסה"כ היה כייף חזרתי הבייתה קלילה מתמיד...מקפצת ומזמרת מה שנקרא בhigh תודה,

30/04/2002 | 11:17 | מאת: סנונית

.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה