באימון נגד משקל הגוף .....

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/04/2002 | 04:40 | מאת: adi

נתת 3 עומסים באימון נגד משקל הגוף : 6 : 30 שניות 10-12 :45 שניות 15-20 : 60 שניות 1. איזה מהם הכי מומלץ כדי לפתח שריר גדול (מסה) במקרה שאני עושה סט אחד? 2. אם יש לי זמן ואני עושה כמה סטים באיזה סדר כדאי לעשות כדי לפתח שריר גדול (מסה) ? 3. נתת זמנים לכיווץ ומתיחה. מתיחה הכוונה עליה נגד משקל הגוף? 4. האם אחרי כל חזרה צריך לנוח קצת למשל אחרי כל שכיבת סמיכה כשנמצאים למעלה או אחרי כל כפיפת בטן כשמגיעים לרצפה? תודה רבה

30/04/2002 | 06:59 | מאת: ירון פישר

משהו פה לא נראה לי, 6 שניות מנוחה אחרי סט? לא אני! ככל שהעומס עולה זמן המנוחה בין סטים עולה. כלומר - עומס של 6 חזרות דורש מנוחה ארוכה (90- 120 שניות), עומס של 20 חזרות דורש מנוחה קצרה (30 - 45 שניות). 1. סט אחד לא מספיק לבניית מסה. חבל על הזמן שלך. 2.כדאי לשנות את הסדר מדי פעם 3.לא ירדתי לסוף דעתך 4.רק בעומס של 6 חזרות. בשאר העומסים עובדים ברציפות

30/04/2002 | 12:03 | מאת: adi

1. המספרים משום מה מתהפכים בפורום אני כתבתי הפוך שעומס של 6 צריך לקחת 30 שניות וכן הלאה..דרך אגב זכור לי שאמרת שבין תרגילים לשרירים שונים למשל שכיבות סמיכה סקווט כפיפות בטן.. לא חייבים לחכות 2. אז אתה אומר שלא משנה באיזה סדר לעשות את העומסים הנ"ל (6-10-15)? 3. אמרת למשל : "עומס של6 כיווץ מהיר מאד ומתיחה איטית" אז שאלתי אם מתיחה זה עליה נגד משקל הגוף? 4.איזה עומס מפתח יותר מסה של שריר?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה