שחייה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/04/2002 | 18:04 | מאת: יעקב

בנוסף לאימוני כושר הרגילים שלי(קבועים,אינטנסיבים ויום יומים)הכוללים אירובי+מכשירים שונים,התחלתי לשחות במקביל,אני פשוט אוהב את זה. השאלה מה תוכל לספר לי בקשר לענף ספורט זה,האם הנך ממליץ,מה זה יכול להוסיף לי והאם הנך מכיר חומר סיפרותי על שחייה בתודה יעקב

30/04/2002 | 06:45 | מאת: ירון פישר

חומר ספרותי?! אתה מתכוון לרומן - על שחיה? חומר על שחיה יש תחת כל עץ רענן, באנגלית אמנם, אבל בשפע. כל מנוע חיפוש יפלוט לך רשימה אין סופית. שחיה זו פעילות ספורטיבית התורמת לפיתוח סבולת לב ריאה, ויש לך מזה די והותר, כך שהייתי ממליץ לך על אימון כח במים (תחום חדש בארץ), או אימוני כח בדרך המקובלת. חוצמזה אם אתה אוהב, אז שחה להנאתך, אני לא אעמוד בדרכך לאושר.

30/04/2002 | 13:10 | מאת: אביטל

אפשר לפרט קצת ?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה