אכילה לפני/אחרי כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/03/2001 | 16:52 | מאת: דודי

שלומלום!!! ברצוני לדעת לגבי אופן אכילה וכדאיות לפני ואחרי אימון בחדר כושר דודי

02/03/2001 | 19:59 | מאת: adi

דודי שלום,] לנו מומלץ לחכות שעתיים שלוש מהאוכל עד לכושר. עדי

03/03/2001 | 10:01 | מאת: אדי מלמד

דודי שלום, היית צריך לציין למשל את סוג ומטרת אימונך שכן לדוגמא: אם הינך אדם המעוניין לפתח את גופו אזי הייתי ממליץ לו לאכול מנת פחמימות מיד לאחר אימון ו-1 שעה לאחר מכן ארוחת פחמימות, על כן ציין את מטרתך וסוג האימון שהינך מבצע כיום. בברכת הספורט

03/03/2001 | 17:24 | מאת: דודי

אדי שלום מטרת האימון היא לשם הרזיה ופיתוח לב ריאה . תודה דודי אדי מלמד כתב/ה: > > דודי שלום, > היית צריך לציין למשל את סוג ומטרת אימונך שכן לדוגמא: > אם הינך אדם המעוניין לפתח את גופו אזי הייתי ממליץ לו לאכול מנת > פחמימות מיד לאחר אימון ו-1 שעה לאחר מכן ארוחת פחמימות, > על כן ציין את מטרתך וסוג האימון שהינך מבצע כיום. > > בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה