כמה כושר נחשב טוב

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/03/2001 | 19:59 | מאת: יעקב

אני בן 45 , שוקל 95 קג אני נוהג ללכת 15 ק"מ מידי יום ביומו כבר 15 שנה במהירות 7.5 ק"מש . מצב בריאותי תקין,לחץ דם 110/70 דופק מנויה 60 אין מחלות פרט למצב חרדה ומתח. כמה ספורט נחשב טוב , האם להמשיך כך, אבל הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את הכרס שלי , ואני ניראה זוועה ,מה להוסיף לספורט, אני אוכל די הרבה בערב -אני אוהב לאכל . תודה

03/03/2001 | 10:09 | מאת: אדי מלמד

יעקב שלום, כל הכבוד על רמת הכושר שלך, ולמרות זאת בכדי להוריד "כרס" הינך צריך להיות בדופק של 115-120 ולא יותר, מפני שמעל דופק 135 , תשרוף פחמימות בתחילה - דבר היכול לקחת בין 10 ל - 40 דקות, ולא תשרוף שומן. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה