אימון גופני וירידה במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/02/2001 | 14:35 | מאת: kalanit

שלום רציתי לדעת מהי ההמלצה לגבי שילוב נכון של אימון גופני והרגלי אכילה נכוני כשהמטרה היא - בראש ובראשונה לרדת במשקל אך במקביל פשוט לחזור לכושר(לא שרירים ) פשוט סיבולת טובה אשמח לקבל עצות פרקטיות על כמות אימונים, תדירות , תפריט מומלץ ליום רגיל שיוכל לשמש לאורך זמן וכו'. תודה

03/03/2001 | 10:22 | מאת: אדי מלמד

כלנית , מכתב מעניין, אולם אין לי פרטים עלייך , כך שלא אוכל לייעץ בנושא תזונה (גובה, גיל, משקל, וכד'), כמות ותדירות אימונים מינימום 3 פעמים כ- 45-75 דקות בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה