בעיה מעצבנת

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/04/2002 | 15:21 | מאת: בלה בלה

יש לי בעיה מסובכת ביותר...! אני בן 14 ויש לי בעיית קשב וריכוז ולשם כך אני משתמש בריטלין. הריטלין גורם לי לתופעה מוזרה ביותר. אני ממש רעב בבית הספר ובמשך היום אבל יש לי הרגשה שאני לא רוצה לאכול. ובגלל זה אני כמעט ולא אוכל במשך הימים.... :( ואני לא אוכל מסודר בכלל. אני עכשיו צריך להכנס לכושר ואמרו לי שאם אני לא אוכל מסודר אז שאני לא אתחיל בכלל להתאמן. מה העצה שלכם? אני לא יכול להפסיק עם הריטלין בכלל, אין שום סיכוי.

24/04/2002 | 11:15 | מאת: ירון פישר

מה זה לאכול מסודר לדעתך? תאכל חצי סנדוויץ קטן עם חצי תפוז או תפוח או פלפל אדום או עגבניה כל שלוש שעות. (רצוי שהלחם יהיה מקמח מלא).

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה