הליכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/04/2002 | 09:25 | מאת: רונית

שלום ירון, לפני יומיים יעצת לי לעשות הליכה של 20 דקות 3 פעמים בשבוע ובכל שבוע להוסיף 2 דקות . ובכן שלשום כבר ניגשתי למלאכה ביצעתי צעידה של חצי שעה ואתמול הלכתי חצי שעה והרגשתי שאני יכולה עוד בקלות וכך הגעתי לשעה הליכה מהירה בקלות. האם אני מזיקה לעצמי ? דרך אגב אתה נראה שיגעון ... רונית

23/04/2002 | 14:20 | מאת: ירון פישר

תודה על המחמאה (אם כי יש לך טעם משונה בגברים, לדעתי). את לא מזיקה לעצמך, אבל ייתכן שהערכת הכושר שלך היתה נמוכה מדי. בכל זאת אני בעד אימונים קצרים ואינטנסיביים, אז ברשותך בואי נקצר את האימון לחצי שעה, אבל נוסיף 5 אינטרוולים של דקה ריצה (מהירה יחסית) כל 5 דקות הליכה. מה דעתך?

24/04/2002 | 07:41 | מאת: רונית

ירון, אני יכולה לנסות ... אבל זה לא אמור להיות מאמץ גופני קשה יותר מאשר ללכת שעה ? ולא, יש לי טעם מעולה בגברים . רונית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה