כאבים בזרוע

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/02/2001 | 20:03 | מאת: ריי

שלום, יש לי כבר למעלה משנתיים כאבים ברמה נמוכה ובעיקר אחרי מאמץ ביד ימין, מהמרפק עד לקצות האצבעות, בעיקר בחלק החיצוני של הזרוע. בזמן האחרון אני מבצעת יותר פעילות ביד, והכאבים אחרי מאמץ עזים. מה זה יכול להיות? דלקת? או TENNIS ELBOW? יש לזה טיפול? שחקנית הסקווש.

03/03/2001 | 10:26 | מאת: אדי מלמד

שחקנית הסקווש שלום, ראשית לא מדובר ב - TENNIS ELBOW - היא מתבצעת בחלק הפנימי של המרפק, אלא בדלקת מתמשכת ועקב טווח תנועה וגמישות שורש כף היד, שנית יש לנוח, לאחר מכן לחזק את התנועה הטבעית ע"י מתיחות ומשיכת גומי בתנועות שונות ומגוונות לחיזוק תנועת המחבט, אורטופד יוכל לטפל באולטרה סאונד ופולסים חשמליים, דבר אשר יעזור מאוד. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה