מצא את ההבדלים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/04/2002 | 10:32 | מאת: ליאת

ירון שלום, אני אומנם קוראת פסיבית פה בפורום, אך משכילה ומיישמת חלק מהנאמר פה. רציתי לדעת מה ההבדל בין סקווט וגוד מורנינג, מהתאורים של ביצוע התרגיל הם די דומים. מתי כדאי לבצע את זה ומתי את האחר? המון המון תודה, ליאת ומזל טוב על המינוי הרשמי למנהל הפורום אף על פי שהיית כזה באופן לא רשמי עוד לפני כן :-)

21/04/2002 | 14:29 | מאת: ירון פישר

תודה על הברכות. אם זה נראה אותו דבר אז לא הסברתי את עצמי כמו שצריך: סקוואט מיועד לחיזוק בעיקר של החלק הקדמי העליון של שריר הירך, גם אם בכריעה עמוקה ממש (אבל ממש) גם האחוריים נכנסים לפעולה. גוד מורנינג מיועד לחיזוק החלק האחורי עליון של הירך והישבן. ההבדל בתנועה : סקוואט - התנועה בציר הברך, כאשר פלג הגוף העליון נשאר זקוף ככל האפשר (זה דומה לתנוחה שנכנסים אליה בשירותים בבקו"ם) גוד מורנינג - התנועה בציר המותן, כאשר פלג הגוף העליון רוכן לפנים ונשאר שטוח כמו שולחן, בעוד שהזוית בברך נשארת קבועה (כמו לנסות לאכול פלאפל מבלי שהטחינה תטפטף על הבגדים). יש מצב?

21/04/2002 | 15:55 | מאת: ליאת

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה