התאוששות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/04/2002 | 09:25 | מאת: אפרת

שאלה: לאחר הליכה מאומצת של 12 ק"מ, מתוכם 3 הראשונים בעליה תלולה, היו הימים הבאים מאופינים בעיפות, סחרחורות והפרעות בשינה. כל ההתאוששות לקחה 5 ימים. אני בת 69. האם זהו מהלך תקין?

20/04/2002 | 15:11 | מאת: ירון פישר

לא. הפרעות בשינה בפירוש לא. גם לא סחרחורת. מתי עשית בדיקות דם לאחרונה? מה את אוכלת אחרי האימון? האם את מקפידה על שתיה מרובה?

21/04/2002 | 09:32 | מאת: אפרת

עשיתי בדיקות דם לפני חודש - תקינות לחלוטין. אחרי ההליכה אכלתי בננה + מיץ תפוזים, וארוחת בוקר תוך 45 דקות. שתיתי כל הדרך (היתה אספקת מים לאורך המסלול). התופעות שתיארתי אינן קורות לי בדרך כלל לאחר אימון. הן קרו הפעם, לאחר הקפת התבור.ירון כתב/ה: > > לא. > הפרעות בשינה בפירוש לא. > גם לא סחרחורת. > מתי עשית בדיקות דם לאחרונה? > מה את אוכלת אחרי האימון? > האם את מקפידה על שתיה מרובה?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה