קושי לרדת רק 3 קילו מהמשקל הנוכחי- תקועה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/11/2016 | 13:21 | מאת: hadar

אני מנסה כבר תקופה לרדת בין 3-4 קילו במשקל, ניסיתי תפריטים רבים ואני מנסה כל מיני סוגים של כושר אבל שום דבר לא עוזר לי להגיע למשקל שאני רוצה שזה מידה אחת פחות ממה שאני עכשיו. אני לא עולה במשקל אבל אני גם לא יורדת, איך אני יכולה למצוא איזון שיתאים עבורי בין התפריט לכמות וסוג האימונים שאני צריכה ?

הדר שלום, פרטי כמה זמן את מנסה, איזה סוג אימונים ותדירותם והאם את מבצעת תכנית תזונה בהתייעצות עם תזונאי/ת. ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה