אבקות חלבון - האם כדאי?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/10/2016 | 10:33 | מאת: בסטיאן

אני סובל מעודף משקל. לקחתי פעם אבקות חלבון, אבל כשרופא המשפחה ראה את בדיקת הדם הוא אמר לי להפסיק מסיבה לא ידועה. כנראה שזה מזיק. אבל אני מתאמן קבוע ואין לי כוח להכין את האוכל אחרי האימון. אפשר להשתמש באבקת חלבון כתחליף שלם לארוחה? כדאי לשמוע לעצת הרופא ולא לקחת?

שלום, חשוב להבין שאבקת חלבון אינה תחליף לארוחות, זה תוסף שמוסיפים במידת הצורך. לשאלתך - אין קיצורי דרך , במקום לקנות תוסף חלבון עדיף שתקנה ארוחה. לגבי הסיבה להמלצת הרופא - יש לבדוק זאת אתו. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה