יש כזה דבר שריר חזה תחתון ושריר וחזה עליון?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

31/07/2016 | 23:32 | מאת: דוד

האם יש תרגילים שעובדים רק על חלק משרירי החזה ומזניחים אחרים? או כאשר אני עושה תרגיל אימון לחזה אני בעצם מפתח את כולו? לא הייתי רוצה לאמן רק חלק מהחזה כי זה יכול להיות לא כל כך אסתטי.

דוד שלום, כן בהחלט . מאחר וסיבי שריר החזה מתחילים בחלק התחתון של עצם החזה כלפי מעלה אז זווית החיבור לזרוע תושפע ממנח השכיבה של הגוף כמו שיפוע הפוך או שיפוע מוגבה. בכל מקרה לחיצת חזה או שכיבות סמיכה אכן יפתחו את כל שריר החזה. בהצלחה אורי

04/08/2016 | 16:24 | מאת: נוסי

נסיון

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה