מה עדיף אימון יום יומי או מפוצל ?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/05/2016 | 08:28 | מאת: חיים

בוקר טוב עד היום התאמנתי כ4 פעמים בשבוע (6.5 קילומטר בכל פעם כ55 דקות ממוצע זמן אימון ממוצע זמן לקילומטר 9:20)היום עברתי להתאמן לפעמיים בשבוע בקצב של כ1:50 לכמעט 12.5 קילומטר ממוצע לקילומטר הוא 9:06)האם אימון שמרוכז לפעמיים בשבוע עם מרחקים כפולים(כ12-12.5 ק"מ) שוה ערך מבחינת אפקט האימון ל4 פעמים במרחקים קצרים יותר(6.5 ק"מ בכל פעם) ?

חיים שלום, חשוב להבין שאימון נגזר ממטרה לכן חשוב שתגדיר במדויק את מטרתך. בגדול תדירות של 2 אימונים בשבוע היא נמוכה מדי לאימונים אירוביים, מעדיף 4 אימונים. בהצלחה אורי

13/05/2016 | 08:13 | מאת: חיים

בוקר טוב אורי המטרה היא להשאר בכושר ולהיות בריא ומפוקס אני בלי בעיות השמנה הכוונה אין לי נטיה להשמנה או משהו כזה פשןט בגלל שארבע פעמים בשבוע אימון יוצר לי בעיה עם התמרון בחיים האישיים ולכן צימצמתי השאלה אם זה אפקטיבי המטרה בגדול להיות בכושר ולשמור על בריאות כמה שאפשר:)

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה