כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/04/2002 | 20:29 | מאת: שמשון

שלום לאחרונה הגברתי את תדירות האימונים ואני סובל מכאב ברכיים מה הסיבה לכך, ומה ניתן לעשות? תודה

16/04/2002 | 10:23 | מאת: ירון פישר

יכולות להיות הרבה סיבות אבל סביר להנית שיש לזה קשר להגברת העומס. אם אכן עומס יתר זו הסיבה אז אפשר להגדיל את זמני המנוחה (בין אימון לאימון), לקצר את טווח התנועה , וכן לא לבצע כיווצים אקסצנטריים. אם הכאב מופיע אחרי האימון ייתכן שמתיחות יפתרו את הבעיה ..... כמו שאמרתי - הרבה סיבות. פרט מתי בדיוק מופיע הכאב, באיזה נסיבות ותאפיין את מוקד הכאב בדיוק: פיקת הברך או הפריפריה שלה. כמובן שבדיקה אצל פיזיוטרפיסט היא דרך הפעולה המועדפת.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה