מהו הקצב הנכון להליכה אינטינסיבית?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/04/2016 | 08:02 | מאת: חיים

בוקר טוב אני מתאמן כ5 פעמים בשבוע בהליכה אינטינסיבית עושה ע"ב קבוע 6.5 קילומטר בקצב של 53-55 דקות האם אני נמצא בכושר טוב או שצריך לעשות יותר יש לציין שהזמן הטוב ביותר שהיה לי זה 8:20 לקילומטר על 6.5 קילומטר והזמן שיא 52 דקות תנו לי המלצה בעניין:) האם אני בכושר טוב באופן יחסי?

חיים שלום, בהחלט מדובר בקצב הליכה טוב ויש להניח שגם הכושר האירובי טוב, אבל כושר נמדד גם על פי רמת דופק, נתון שחסר במידע. כושר הוא אכן יחסי וגם תלוי במטרותיך, למשל יש הבדל בין הליכה לריצה. בהצלחה אורי

04/04/2016 | 13:08 | מאת: חיים

אני אמנם לא מודד דופק אבל אני מסיים את המסלול כשאני מרגיש שזה בלי מאמץ הכוונה בלי התנשפות ועייפות מרגיש מצויין

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה