מה לעשות בבית?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/02/2001 | 09:19 | מאת: יערה

אין לי כסף ולא עצבים להיגרר כל שבוע בשעות הערב למכוני כושר, לראות את כל הדאווין ובגדי הגוף עם החוטיני....אם הייתי אחת מבנות העשירים הייתי שמחה למאמן אישי, אבל לצערי לא כך הם פני הדברים... ולשאלתי- מה ניתן לעשות לבד? מהבית?- איזה אימונים יעזרו לי להוריד במשקל מבלי לצבור שרירים, שאלוהים יודע שיש לי הרבה מהם (הרגליים שלי שריריות שחבל על הזמן....)- בקיצור, מה עושים אם כל מכוני הכושר בעולם נעלמו? יש איזה קלטת מומלצת? יש לי את הספר של סטודיו סי, שבהתחלה היה מאוד נחמד- אבל אחרי כמה זמן נמאסו עליי הדפים שהיו נסגרים באמצע כל פעם שהתחלתי תרגיל חדש, תודה רבה, חן חן, יערה.

03/03/2001 | 11:17 | מאת: אדי מלמד

יערה, ראשית ישנם מספר תוכניות בערוץ 5 ובייחוד ב - ESPN בשעות הבוקר היכולים לתת לך מענה, שנית יש להיכנס לאורח תזונתי מתאים לפי צרכייך (את יכולה להפנות שאלה זו לפורום תזונה), הבעייה היא שכאשר נמצאים בבית כל הזמן, נהים עצלים, מחפשים עיסוקים ואחד מכם הוא אכילה, לכן חוטיני לא צריך לעניין אותך או לגרום לך לקנא , אלא להחליט מה את צריכה ומה יהיה לך הכי טוב בשבילך. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה