בגיל 4

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/04/2002 | 19:09 | מאת: גילי

ירון שלום האם אפשר לצעוד עם ילדה בגיל 4 כמה זמן ? במידה ולא באיזה גיל מומלץ להתחיל(יש לציין שהילדה מלאה) בתודה

14/04/2002 | 22:16 | מאת: אבירם

לדעתי וגם לפי מכון ווינגיט בנושא של פעילות לגיל הרך יש להשאיר את העבודה למומחים... אסור לקחת סיכונים עם ילדים והיחידים שיכולים לאמן אותם הם כאלו שהוכשרו במיוחד לכך לא רק פזיולוגית אלה גם פדגוגית . אני באופן אישי ממליץ על חוגי פעילות במים (אחיין שלי עושה את זה) זה גם מפעיל אותם מקנה להם גמישות ומוסיף להם בטחון. נוסף על כך הם לומדים לשחות מוקדם ו הכי חשוב הם ממש נהנים (איזה ילד לא אוהב ללכת לבריכה?)

15/04/2002 | 07:41 | מאת: ירון פישר

אפשר. אין שום מגבלה על פעילות גופנית בגיל הזה - להפך. צריך לשים דגש על בטיחות ומניעת פציעות, אבל את זה אני לא צריך להגיד לך בתור הורה. אפשר גם לרכב על תלת אופן, לגלגל כדור, להשתכשך בבריכה וכולי. צריך להקפיד על שתיה ומסנן קרינה וזהו. כמה זמן? הם יודעים טוב מאוד מתי נמאס להם ואין להם כח להמשיך, לכן אני ממליץ על מסלול הליכה מעגלי. בשום אופן לא להכריח. לא רוצה? סימן שמשעמם לה או שאין לה כח להמשיך.

15/04/2002 | 20:35 | מאת: מיקי

גילי שלום אני מציעה לך להתיעץ עם דיאטנית לילדים . גם בתי היתה ילדה מלאה וזה הולך ומחמיר עם הגיל. אני התיעצתי עם דיאטנית וראינו מה כדי לתת לה לאכול ואפילו כמה ממתקים מותר וממש שינינו הרגלי תזונה בבית וזה עזר . אבל אזהרה אחת . !!!!! אל תדברי איתה על דיאטה אלא רק על תזונה נכונה כדי להיות יותר בריאים. בהצלחה

15/04/2002 | 20:47 | מאת: גילי

מיקי תודה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה