דבר ההנהלה 2

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/04/2002 | 07:39 | מאת: ירון פישר

גולשים אמיצים, פורום נכבד להלן עמדתה הנחרצת של הנהנלת הפורום בנושא פורומיותו של הפורום: הייתי רוצה לראות יותר חוויות אישיות, יותר הגיגים, וגם יותר היזון חוזר. אתם שואלים, אני עונה ובזה נגמר הענין?! מה זה זה , הכה את המומחה? מה גורם לכם להתמיד, או לא להתמיד בפעילות גופנית, איך אתם מצליחים (או לא ) להזין את עצמכם כאשר רוב שעות היום אתם מחוץ לבית? איך מצליחים להתמיד? מה מקור טוב למידע בנושאים רלוונטים? למה הייתם רוצים להגיע? מה הציפיות שלכם מהפורום? (מידע נטו, קבוצת תמיכה, צרת רבים חצי נחמה?) מה? שיהיה ברור, אני מצפה למספר דו ספרתי של תגובות להודעה הזו, אחרת אסיק מסקנות אישיות. (רויטל, אני אספור את כל התגובות שלך כתגובה בודדת. גם אם תשתמשי בשמות עט).

14/04/2002 | 13:34 | מאת: גלעד ק

להתמיד מבחיניתי אני ספורטאי מקצועני (שחיין)המדליות גורמות לי להתמיד להתמיד קשה אבל הצבתי לי מטרה וכל פעם שאני רוצה ללהפסיק אני נזכר במטרה מקור טוב למידע זה ניסיון והאינטרנט הזנה ישנה בעיה עכשיו אני מתחיל לקחת תוספי מזון לפתור חלק מהבעיה z.m.a bcaa מולטי ויטמין וויטמין c ציפיות מהפורום מידע נטו וקבוצת תמיכה חוויה אישית כל פעם כמעט שאני עושה משהו ממש קשה אני נשבר למרות שלפני זה אני חושב הפעם לא ישבר זה קורה לדוגמא כאשר אני עובד בחדר כושר בתוכנית של 3 סטים של 40 אחוז 30 הרמות לקראת סוף השני אני נשבר ועושה רק 27 הרמות ובסט אחריו בדרך כלל בין 10 ל20 אשמח עם תגיבו גלעד ק

14/04/2002 | 13:35 | מאת: גלעד ק

להתמיד מבחיניתי אני ספורטאי מקצועני (שחיין)המדליות גורמות לי להתמיד להתמיד קשה אבל הצבתי לי מטרה וכל פעם שאני רוצה ללהפסיק אני נזכר במטרה מקור טוב למידע זה ניסיון והאינטרנט הזנה ישנה בעיה עכשיו אני מתחיל לקחת תוספי מזון לפתור חלק מהבעיה z.m.a bcaa מולטי ויטמין וויטמין c ציפיות מהפורום מידע נטו וקבוצת תמיכה חוויה אישית כל פעם כמעט שאני עושה משהו ממש קשה אני נשבר למרות שלפני זה אני חושב הפעם לא ישבר זה קורה לדוגמא כאשר אני עובד בחדר כושר בתוכנית של 3 סטים של 40 אחוז 30 הרמות לקראת סוף השני אני נשבר ועושה רק 27 הרמות ובסט אחריו בדרך כלל בין 10 ל20 אשמח אם תגיבו גלעד ק

14/04/2002 | 14:23 | מאת: אבירם

ירון ,אם אני ישאר בחיים אחרי אליפות ישראל בחצי איש הברזל שתתקיים בכינרת (חוף האון)ברביעי במאי, אני מבטיח לספר חוויות!!!!! אבירם נ.ב מי שלא יודע מהי תחרות חצי איש הברזל מוזמן לשאול.....בינתיים תנחשו :) רמז: זה חצי מתחרות איש הברזל...........

14/04/2002 | 14:41 | מאת: ירון פישר

אתה תישאר בחיים אבירם, יש לי הרגשה שאתה עשוי מהחומר הנכון. חוצמזה אתה הנציג הבכיר של הפורום, וברכתו של הפורום תהיה איתך בכל מקום. אל תשכח להרעיב את השרירים שלך לגליקוגן, ולפני התחרות להציף אותם בפחמימות. בינתיים אתה יכול לספר איך אתה מכין את עצמך לשלושה מקצועות בתחרות אחת, וגם איך אתה מוצא כוחות נפשיים להתמיד בתחרות( יש טכניקה? ). תשמור היטב על הביצות למען הדורות הבאים. גלעד (אני מעריך את התשובה הכפולה שלך, אבל סופר אותה כתשובה בודדת), 27 חזרות במקום 30 לא נראה לי מזיק, אבל יש לי רעיון לגוון לך את האימון - טרי סט אגוניסט של 10 חזרות בכל סט. אם זה מענין אותך אז אפרט יותר. להזכירכם, אנחנו הרבה מתחת למספר דו ספרתי של תגובות, ויש לי כבר תכניות מגירה לגבי המסקנות האישיות שעלי להסיק.

14/04/2002 | 15:01 | מאת: מיקי

שלום לכל המקצוענים מה אתה רוצה שאני אספר לך הגיגים מכמה קשה לי לצעוד 40 דקות כל בוקר במיוחד שיש לי עודף משקל רב? ובנוסף אני לא מצליחה לרזות. ביי לכל המקצוענים ולמדליות

14/04/2002 | 15:11 | מאת: ירון פישר

כן זה בדיטוק מה אני רוצה, ובשביל זה יש פורום. אם הכל היה מושלם וקל והיו לך תשובות לכל השאלות אז לא היה צורך בפורום. אנחנו מתכנסים כאן מדי פעם כדי להיווכח שאנחנו לא לבד, ולא רק לנו קשה, ואולי נלמד איזה משהו חדש על העולם ועל המגבלות שלנו, ומה שיותר מענין - זה איך להתגבר עליהן. עכשיו לענין ההרזיה: באיזה דופק את הולכת? מה את אוכלת ? תרשמי במשך שבוע כל (!!!) מה שאת אוכלת , ומתי ואז נראה.

14/04/2002 | 15:33 | מאת: אבירם

אם מדובר בהרזיה......... עד לפני 5 שנים כשהייתי בן 17 משקלי היה 106 ק"ג(משומן ,אני סה"כ מטר שמונים) אבל יום אחד כשבסרט ווידאו שתאר פציעה שלי ברגל בשידור חי (12 תפרים) שמתי לב כמה אני שמן והבנתי שאי אפשר להמשיך כך.... עוד באותו שבוע, נרשמתי למכון כושר, התחלתי לרוץ 3 פעמים בשבוע (ק"מ אחד,לא יכולתי יותר) והתחלתי להקפיד לאכול נכון ולא להפריז (אבל אכלתי לא הרעבתי את עצמי!!!) תוך חצי שנה ירדתי 28 ק"ג ושקלתי 78 ק"ג אם תרצי ותגיעי להחלטה תוכלי לעשות הכל!!!!!

14/04/2002 | 17:52 | מאת: דבי

אני בת 50, סובלת מעודף משקל ומריאות שחורות וספוגות מים(35 שנות עישון). בשל לחץ משפחתי, חברתי, החלטתי להתחיל בפעילות גופנית(כפי שאתה מבין אינני חסידת העניין), אנא המלצתך . אני מוכנה להקדיש 30 דקות בשלב זה למאמץ המלחמתי... תודה מראש דבי

14/04/2002 | 18:29 | מאת: ירון פישר

תתחילי בהליכה מסביב לבלוק - 4 פעמים בשבוע למשך 30 דקות. בואי נבדוק את המחוייבות שלך לענין קודם. את אמורה ללכת בקצב שאת מגדירה "מהיר" אבל יכולה להתמיד בו.

14/04/2002 | 21:33 | מאת: גילי

לירון שלום רב! אני חושבת כמוך שהרבה שאלות נראה כמו הכה את המומחה שגם זה בסדר באופן אישי הייתי מאוד רוצה לשמוע על תוכניות אימונים מגוונות להורדה במשקל. מאמרים בנושא אירובי, עיצוב ,הליכה,ריצה (זה יכול לענות להרבה אנשים) בברכה

15/04/2002 | 07:59 | מאת: ירון פישר

מאמרים יש בשפע אול אובר דה פלייס. אפילו בפורום התפרסם הרבה חומר ואת יכולה להגיע אליו דרך "חיפוש" בנוסף אני מתכוון לפרסם מדי פעם כתבות ממקורות מהימנים. חוצמזה את יכולה להפנות אותי לאיזה מאמר מסויים ולבקש חוות דעת. ועכשיו התיחסות יותר ספציפית לשאלה שלך: גט דאון און יור פייס אנד גיב מי פורטי ! אי אפשר לרזות מגלישה באינטרנט ! כדי לרזות צריך לאכול פחות ולעשות יותר. אז את יכולה להרים גבה (לא את זאת, את השניה), ולשאול "אז מה ההבדל בין התוכניות השונות?" ובכן ההבדל נובע מהשוני במבנה הגוף , רמת המחוייבות, הזמן הפנוי, אורח החיים עמידות לכאב , גנטיקה, מוטיבציה, העדפות אישיות - בין האינדיבידואלים המתאמנים. כל אחד ומה שמתאים לו - על פי הקריטריונים כאמור לעיל (והרבה נוספים). את ההתאמה הזו אנחנו יכולות לעשות ביחד. זה אומר - את עושה ומתנסה ומדווחת על התקדמות, ואני מתווה כיוונים (תכניות אימונים).

15/04/2002 | 15:33 | מאת: סנונית

ירון מבחינתי הכי חשוב לקבל אינפורמציה איך להגיע למקסימים תוצאות במסגרת מה שאני מבצעת.... אם זה דופק ..תזונה...עומס ... כיוון שאני מה שנקרא חובבנית ואין סיכוי שבגילי המופלג זה עומד להשתנות...אזי איך להגיע לתוצאות טובות יותר מבחינת מראה (כמובן) ושריפת קלוריות .... איך אני יודעת שהתקדמתי...ועכשיו אני בכושר טוב יותר מאשר לפני חודשיים... (הגענו למספר דו ספרתי ?)

16/04/2002 | 12:51 | מאת: רונית

לירון, אני בת 40, וכבר כמה חודשים מאז התחלתי להתאמן בקביעות, אני יום יום כמעט נכנסת לפורום והמעקב אחרי הפורום עזר לי מאוד להמשיך ולהתעמל כדרך חיים ולא לוותר (אלא אם אני חולה ויש לי חום) , בעייתי: אני בת 40 ואחרי 3 לידות ובזמן האחרון בזכות הספורט ירדה לי כל הבטן נהייתי ממש רזה, אבל לצערי, חברות מעירות לי, מה קורה לך רזית בפנים לא מתאים לך, וגם מעירות לי: תבחרי או להיות קצת מלאה ולהראות טוב בפנים, או שתראי טוב בגוף אבל רזה בפנים, מה עושים, כדי להראות טוב? האם יש לך איזו עיצה? חוץ מזה הפורום 10, אני מאוד נהנת, הייתי שמחה לפעמים לקבל קישורים למאמרים בנושאי ספורט . ביי!

18/04/2002 | 08:54 | מאת: ירון פישר

תראי רונית, הדבר האחרון שאני מעונין בו הוא לגרום לך לניתוק קשרייך החברתיים.... אבל אנשים לא תמיד מפרגנים. יש גם הענין שאת הפנים רואים כל הזמן כמו כרטיס ביקור, ואת הגוף רואים פחות. גם לי חשוב מה חושבים עלי, אבל הרבה יותר חשובה לי הבריאות, וגם מה אני חושב על עצמי. היות והתחלתי להתאפר רק לאחרונה אז אנ'לא מספיק מנוסה, אבל אולי יש מקום לשנות את האיפור - לאיפור המתאים לפנים רזות יותר ? הפורום בכל אופן (בזה אני בטוח) מעדיף אותך רזה ואתלטית. גם מערכת הלב ריאה שלך. תהיי חזקה.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה