שרירים ומשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/04/2002 | 11:43 | מאת: יניב

אני מתחיל להתאמן.......... אני גובהה 183 ושוקל 71 אני רוצה להוריד את השומן בבטן ולפתח שרירים בכל הגוף. אבל.......אני לא רוצה לרדת במשקל (היה לי מאוד קשה חעלות אותו הייתי לפני 3 שנים תת משקל ושקלתי 50) אלא לפתח שרירים ולעלות במשקל ( על ידי גדילת השריר) מה הפתרון אח שלי? תודה גבר....

13/04/2002 | 17:14 | מאת: גיא

שלום לך יניב . דבר ראשון אל תפחד מירידה במשקל . כי אם אתה מתאמן למטרת פיתוח השרירים ( בכל הגוף) אז אתה גם תעלה עוד כמה קלוגרמים . הדבר החשוב ביותר מלבד אימונים נכונים (עבודה יעילה ביותר לעבר המטרה שלך ) היא התזונה הנכונה . אני ממליץ לך ללכת לתזונאי או כל מייעץ אחר שמבין בפיתוח גוף . תזונתך צריכה להיות מרובת חלבונים (בשר, דגים, מוצרי חלב...) במשך כל ארוחות היום . וכמובן אתה צריך מלבד האוכל מנת חלבון נוספת (מפני שלא תצליח להגיע לרמת החלבון היומית הדרושה לך רק מהתפריט היומי ) . עכשיו תשנן את שכתבתי בדרכיך לחדר הכושר ו..... בהצלחה !!!! רק מנסיון דומה מאד לשלך ( או לנסיון שתעבור בתקופה הבאה) אתה צריך הרבה סבלנות ....

14/04/2002 | 07:04 | מאת: ירון פישר

גם תכנית אימונים ממוקדת הכוללת תרגילים מורכבים לשרירים הגדולים עם זמני מנוחה והתאוששות ועומס מתאים.... דברים כאלה, אח שלי.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה