הכתף מציקה קצת אחרי האימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/02/2015 | 01:15 | מאת: אסף

לפני כחודש בערך גיליתי שיש לי קרע חלקי בגיד בכתף הקדמית. מאותו רגע הפסקתי להתאמן בחדר כושר לפני מספר שבועות היה לי תור אצל מומחה וכששאלתי אותו על העניין, הוא אמר שכל עוד אני לא מרגיש כאב בכתף, אני יכול לחזור להתאמן בחדר כושר,לפני כשבוע חזרתי להתאמן כמובן אימונים קצת יותר קלים בשביל לא לגרוע את מצב הכתף,אבל עדיין אחרי האימון הרגשתי שהכתף קצת מציקה לי. זה לא הייתה תחושה של כאב, אבל עדיין הרגשתי מין משהו המום כזה בכתף, האם אני צריך להיות מודאג מזה?

אסף שלום, המלצתי לך להתייעץ עם פיזיוטרפיסט מנוסה, קבל ממנו טיפול וסדרת תרגילים והמשך משם. עד אז יש להיזהר מתרגילים המגרים כאב בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה