רוצה להתחיל להתאמן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/01/2015 | 20:06 | מאת: daniel yasinsky

שלום לכולם, אני בן 21 שוקל 105 קילו בגובה 1.88 אני רוצה להתאמן ולחטב את הגוף, להוריד קצת במשקל. בעברי שקלתי 150 קילו ובגלל הירידה המהירה אני רוצה קודם להתחיל בחיטוב בשביל לטפל בעודפי העור. כמה פעמים בשבוע רצוי להתאמן ואם תוכלו בבקשה לעזור לי לבנות תכנית אימונים וטיפים בתזונה. תודה לכולם.

דניאל שלום, כנס ללינק המצורף, לקטגוריה "חדר כושר מקוון" . תמצא שם תכניות אימון והסברים כיצד להתחיל, עיין בהם ובמידה ויהיו לך שאלות אשמח לחזור אליך. http://www.fib.co.il/ בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה