התעייפות בגלל קליק ברגל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/04/2002 | 23:24 | מאת: דורית א

היותי מתאמנת מזה 16 שנה בקראטה. לפני חודש היה לי אימון. באימון רצתי 2 קילומטר ופתאום חטפתי מעיין קליק ברגל כמו פיקה ונפלתי. מאז קשה לי לרוז כי בעת ריצה זה גורם לי לצלות וזה לא ממש סימפטי ולכן אני לא יוכלה לרוץ. מה עושים?

12/04/2002 | 15:44 | מאת: ירון פישר

נבדקים אצל אורטופד. כפי שכתבתי בעבר (ועם הקוראים הוותיקים הסליחה), כאב הוא סימן אזהרה. להלן עמדתו הנחרצת של הפורום בנוגע לכאבים: נא לגשת לבדיקות, ועד אז לא לבצע פעילות גופנית הגורמת לכאב (פעילות לא מכאיבה מותרת). הדגש הוא על "לגשת לבדיקות" ולא על "לפנות לפורום אורטופדיה" היות ואין אף רופא רציני שיאבחן פתולוגיה בסייבר ספייס. תהיי בריאה וחזקה.

12/04/2002 | 21:32 | מאת: דורית א

תודה תודה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה